Puppycursus Kleuterklas: rustiger binnen trainen bij De Hondenacademie

By 16 januari 2019 januari 18th, 2019 Laatste nieuws

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Laat die kostbare eerste maanden niet liggen maar leer je pup gelijk aan wat goed is met een Puppycursus. Meld je op tijd aan want de groepen raken soms snel vol. Het opvoeden en wegwijs maken van je pup in onze mensenwereld lijkt erg op het opvoeden van kinderen. Als je niet weet wat je doet, leert hij zich al in de eerste weken dingen aan die jij niet wilt. In huis plassen als je net terug bent van de wandeling, in je handen bijten als hij baldadig wordt of ‘s nachts janken in de bench. Wacht daarom niet te lang met het starten met een puppycursus. We krijgen vele aanmeldingen, wil je er op tijd bij zijn dan doe je er goed aan om je aan te melden wanneer je weet dat je je pup in huis gaat krijgen. 

Deze maanden starten we weer met een aantal puppygroepen:

Geef je pup een goede start en doe mee met onze puppycursus de Kleuterklas. Al deze dingen bespreken we met je en we helpen je door deze drukke opvoedfase heen. Je staat er niet meer alleen voor als kersverse hondeneigenaar. Kijk op onze pagina Kleuterklas voor de startdata en cursusinhoud. We leren ze ook commando’s aan en het spelen na de les met andere pups is heel leuk & leerzaam! Meld je snel aan want we hebben veel aanmeldingen in deze periode en een beperkt aantal groepen. 

De meeste lessen zijn binnen in onze trainingshal, dat maakt trainen wat rustiger, fijner en warm & droog. En we hebben natuurlijk 2 praktijklessen buiten op locatie zodat we het geleerde in de praktijk brengen!