Omgang kind-hond

Kinderen en honden; een gouden combinatie!

Maar wat als uw kind soms enthousiaster met uw hond omgaat dan goed is voor uw hond? Of dat uw hond te wild wordt als uw kind met de hond speelt of met vriendjes door uw huis rent? Wilt u informatie over een veilige en plezierige omgang tussen uw hond en kind(eren)? En u kunt daar wel wat hulp bij gebruiken?

Informatieconsult/Workshop

Tijdens een informatieconsult bij u thuis krijgt u van mij alle informatie die nodig is om de veilige omgang tussen uw hond en kind te stimuleren. Uw kind(eren) leert/leren waar hij/zij op moeten letten in de omgang met zowel hun eigen hond als een vreemde hond. Ook gaan we tijdens dit consult spelletjes en oefeningen doen. Deze zijn veilig om samen met uw hond en kind(eren) te ondernemen.

Groepsworkshop Kind-Hond

Een paar keer per jaar organiseer ik in samenwerking met De Hondenacademie® een Kind-Hond workshop. Dit is een groepsworkshop met maximaal 7 deelnemers.

Tijdens deze workshop:

  • Leert u waar u op moet letten om de veilige omgang tussen hond(en) en kind(eren) te stimuleren
  • Leren de kinderen waar ze op moeten letten in de omgang met zowel hun eigen hond als een vreemde hond
  • Gaan we spelletjes doen; hersenwerk voor de hond. Dit zijn puzzels waarbij de hond op zoek gaat naar iets lekkers of een voorwerp dat verborgen is in de puzzel
  • Is er een kennisquiz voor de kinderen
  • Is er een kleurplaat wedstrijd

Een paar keer per jaar wordt deze groepsworkshop gehouden; hou de site in de gaten voor een nieuwe datum!